1701331292668

Hyllning till städarnas viktiga arbete och kunskap

Vi på CleanCenter är glada att bjuda in alla värdefulla städare och vardagshjältar till en dag fylld av uppskattning och skoj! Datumet närmar sig för en unik händelse där Ren Kunskap tar städarnas kunskap till nya höjder med en spännande tipspromenad direkt i vår butik. 

Dagen är fylld av skratt, lärande och tävlingar som syftar till att sätta era städ- och kunskapsfärdigheter på prov. Kom när det passar dig mellan 06:30 och 16:30 och delta i denna spännande händelse! Fantastiska priser väntar vinnarna, och för att sprida glädje bjuder vi på tårta till alla besökare. 

Det är en chans att inte bara hylla städarnas betydelsefulla arbete utan också att umgås, lära och skapa minnen för livet. Missa inte denna otroligt roliga dag där vi tillsammans uppskattar och firar städarnas outtröttliga insatser! 

Datum: 4 December 

Tid: 06:30 – 16:30 

Plats: Exportgatan 1, Hisings Backa  

Alla bjuds på tårta, mingel & en rolig tävling! 

Låt oss gemensamt hylla städarnas betydelse och göra denna dag till en minnesvärd och rolig upplevelse för alla! Varmt välkomna!