Städredskap

Moppar är de vanligaste städredskapet i ett städförråd och vårt sortiment inkluderar olika typer för olika ytor och ändamål. Från traditionella moppar till innovativa minisvabbgarn som når svåråtkomliga områden, vi har det du behöver för att få golven skinande rena. Våra moppskaft är designade för ergonomi och hållbarhet, vilket gör städningen mer bekväm och effektiv.

Vi erbjuder även städvagnar av högsta kvalitet och stabila moppstativ för bästa städresultat. Våra microdukar är mjuka, slitstarka och lämnar inga spår, medan engångsmoppar ger snabb rengöring och mycket lämpliga för vissa typer av städobjekt. Med hinkar, dammvippor, sprayflaskor och andra redskap löser vi varje städutmaning. Våra städbälten, borstar och skyfflar säkerställer överlägsen prestanda och hållbarhet.

Miljövänliga och hållbara städredskap

Miljövänliga och hållbara städredskap är kärnan i vår verksamhet att främja renlighet utan att kompromissa med planetens välbefinnande. Vårt sortiment erbjuder noggrant utvalda redskap, tillverkade med naturvänligt material för att säkerställa effektiv städning samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Vad är ett städredskap?

Ett städredskap är ett verktyg eller en produkt som används för att utföra olika rengöringsuppgifter och underhåll av olika ytor eller områden. Dessa redskap är utformade för att underlätta städprocessen och kan variera från enkla verktyg som sopborstar, moppstativ, dammvippor och mikrofiberdukar till mer avancerade maskiner som dammsugare, golvskurare och ångrengöringsenheter. Städredskapen finns i olika former, storlekar och material för att möta specifika behov och uppgifter i städning och underhåll av olika miljöer, inklusive hem, kontor, kommersiella byggnader och offentliga platser.


Clean Center-Din leverantör av städ produkter i Göteborg

Oavsett om du behöver städmaterial för hemmet, företaget eller andra typer av verksamheter, är vi här för att hjälpa dig. Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra produkter kan göra din vardag enklare och mer produktiv. Tillsammans skapar vi rena och fräscha miljöer.
Välkommen till Clean Center – din pålitliga partner för städmaterial!

133667
You've just added this product to the cart: