Om oss

Clean Center - Din leverantör av städprodukter

Vi på Clean Center står stolta som en leverantör av produkter och tjänster till städ-, fastighets- och byggföretag i västra Sverige. Vår resa har gett oss en unik erfarenhet och en djup insikt i branschens behov. Vi är inte bara en vanlig grossist – vi är din pålitliga partner som strävar efter att göra din vardag enklare och mer framgångsrik. 

Vår främsta ambition är att vara en kraft i din vardag, och detta återspeglas i varje aspekt av vårt företag. Vi tror på det personliga bemötandets makt kombinerat med branschens bästa yrkeskompetens. När vi säger att ”om det går bra för våra kunder går det bra för oss”, menar vi det djupt och uppriktigt. 

Vi strävar efter långvariga samarbeten 

Vi är inte bara här för att sälja produkter och tjänster; vi är här för att skapa långvariga partnerskap. Vi brinner för att erbjuda en hög service och stöd i alla lägen. Vår närvaro när det oväntade inträffar gör oss mer än bara leverantörer – vi är dina medresenärer på vägen till framgång. 

Vår övertygelse om att hållbarhet är nyckeln till en bättre framtid återspeglas i våra handlingar. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att erbjuda ett brett sortiment av miljöklassificerade produkter. Vårt fokus på hållbarhet inkluderar även våra transporter, där vi aktivt arbetar för att minska vårt ekologiska fotavtryck.

Höga standarder såväl som kvalité  

När du väljer Clean Center, väljer du kvalitet. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att möta de högsta standarderna. Vi har valt samarbetspartners och leverantörer med omsorg och efter en hållbarhetsstrategi. Vi sätter vår stolthet i att alltid leverera produkter och tjänster som vi kan stå bakom med fullt förtroende. 

Vårt motto, ”Clean Center skapar långvariga relationer”, är mer än ord för oss. Det är vår grundläggande princip. Vi är inte bara här för enstaka affärer, vi är här för att följa dig på din resa, att stödja dig när du behöver det som mest och att vara en del av ditt team. 

Som ett lokalt privatägt företag förstår vi djupt värdet av vår plats i samhället. Vi är specialiserade på att vara din fullsortimentsleverantör inom städ-, fastighets- och byggbranschen. Vårt mål är inte bara att vara en aktör i branschen, utan att vara en positiv kraft som bidrar till bättre arbetsmiljöer och mer hållbara verksamheter. 

Clean Center är inte bara ett namn, det är en följeslagare på din resa mot framgång. Vi är stolta över att vara din partner och vi lovar att fortsätta att leverera med hjärta, expertis och engagemang. 

3B6C68C9 F37F 41DC 997B B823E8CDC5C4